Η ενέργεια γίνεται... έξυπνη!
Σύγχρονες "πράσινες" λύσεις!
Άρτια τεχνολογική κατάρτιση!

Οικολογικές λύσεις...

H Energy IQ νοιάζεται για το περιβάλλον και το μέλλον του πλανήτη μας! Σκεφτόμαστε πράσινα, σκεφτόμαστε οικολογικά, σκεφτόμαστε οικονομικά!

Σκέψου... έξυπνα!

ideaΡώτησέ μας για τις λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την ενέργεια προς όφελός σου και να προσφέρεις οικολογικά!

Η τεχνολογία στα μέτρα σας!

turbinesΓνωρίζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και τις προσαρμόζουμε για να καλύψουμε κάθε ανάγκη για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση χρημάτων.

Net metering

Τι είναι το net-metering;
Είναι ο λεγόμενος ενεργειακός συμψηφισμός. Μπορεί πλέον ένας οικιακός καταναλωτής να παράγει ο ίδιος το ρεύμα που καταναλώνει είτε με τη χρήση φωτοβολταϊκών είτε με τη χρήση μικρών ανεμογεννητριών . Η παραγόμενη ενέργεια διαχέεται εξ' ολοκλήρου στο δίκτυο. Η ΔΕΗ σε κάθε κύκλο καταμέτρησης ελέγχει την παραγόμενη και την καταναλισκόμενη ενέργεια και συμψηφίζει τα αντίστοιχα ποσά. Δίνεται λοιπόν στον οικιακό καταναλωτή η λύση για την εξάλειψη του ενεργειακού κόστους, το οποίο σε περίπτωση ταυτόχρονης χρήσης αντλίας θερμότητας ή κλιματισμού λύνει και το πρόβλημα της θέρμανσης.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση για φωτοβολταϊκά ή μικρές ανεμογεννήτριες στο χώρο σας και σας εγγυάται ότι δεν θα ασχοληθείτε ξανά με το λογαριασμό της ΔΕΗ.

Copyright (c) Energy IQ 2014. All rights reserved.
SCRIPTA: ΠΟΛΥΜΕΣΑ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
FacebookBlogger