Η ενέργεια γίνεται... έξυπνη!
Σύγχρονες "πράσινες" λύσεις!
Άρτια τεχνολογική κατάρτιση!

Οικολογικές λύσεις...

H Energy IQ νοιάζεται για το περιβάλλον και το μέλλον του πλανήτη μας! Σκεφτόμαστε πράσινα, σκεφτόμαστε οικολογικά, σκεφτόμαστε οικονομικά!

Σκέψου... έξυπνα!

ideaΡώτησέ μας για τις λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την ενέργεια προς όφελός σου και να προσφέρεις οικολογικά!

Η τεχνολογία στα μέτρα σας!

turbinesΓνωρίζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και τις προσαρμόζουμε για να καλύψουμε κάθε ανάγκη για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση χρημάτων.

Καλωσήρθατε στην Energy IQ!

Η Energy IQ, είναι μία τεχνική εμπορική εταιρεία που αποτελείται από διπλωματούχους μηχανικούς και εξειδικεύεται σε ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, τόσο για σπίτια όσο και για επιχειρήσεις.
Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος ενέργειας, οδηγεί πολλούς από εμάς στην αναζήτηση οικονομικότερων λύσεων για την εξυπηρέτηση των αναγκών μας. Η εταιρεία Energy IQ είναι εδώ για να βοηθήσει!!!
Η άρτια τεχνογνωσία στα ενεργειακά ζητήματα, οι υψηλές προδιαγραφές των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, το άριστο σέρβις από τα πιστοποιημένα και εξειδικευμένα συνεργεία, αναδεικνύουν την Energy IQ ως τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη.
Η Energy IQ εμπορεύεται αντλίες θερμότητας και κλιματιστικά, αλλά ασχολείται και με ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιών, συστήματα ανανεώσιμης ενέργειας (ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, γεωθερμία) καθώς και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας για το σπίτι ή την επιχείρηση.

Copyright (c) Energy IQ 2014. All rights reserved.
SCRIPTA: ΠΟΛΥΜΕΣΑ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
FacebookBlogger